Jak to działa
Login
Wiadomość
zbysiustonoga Newby
Posty: 3
Dołączył: 23.07.2017
Status: Offline

Jak dodać grę do granych ?

23.07.2017, 10:18
Klikam na opcję graj w wybranej przeze mnie grze i przekierowuje mnie na jej stronę główną co zrobić żeby dostać zadania ?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak dodać grę do granych ? - 23.07.2017, 11:26
ZaGi Master
Posty: 656
Dołączył: 11.03.2016
Status: Offline
Po naciśnięciu przycisku "GRAJ" należy poprawnie zarejestrować się do gry, wówczas po rejestracji pojawi się pole w którym otrzymasz możliwość wpisania swojego nicku, a zadania zostaną wyświetlone.

Pamiętaj że nie każda z produkcji zawiera zadania, by zostały wyświetlone tylko gry objęte ofertą z zadaniami należy przejść do zakładki Gry, a następnie wybrać opcje "GRY Z OFERTĄ".
Rzetelny Społecznik Pomocny2 Wulgarny Troll
RE: Jak dodać grę do granych ? - 23.07.2017, 15:39
zbysiustonoga Newby
Posty: 3
Dołączył: 23.07.2017
Status: Offline
A co jeśli mam już konto w danej grze ?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak dodać grę do granych ? - 23.07.2017, 17:45
Sowisty Newby
Posty: 59
Dołączył: 13.07.2017
Status: Offline
To pojawi ci się pole, w którym musisz wpisać nick, który wybrałeś do danej gry. A jeżeli nie wyświetla ci się to pole to wybierz inną grę.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak dodać grę do granych ? - 23.07.2017, 19:05
Ichigo9311 Newby
Posty: 2
Dołączył: 23.07.2017
Status: Offline
kotz1 h1No j awłqśnie mam konto juz na grze, ale niestety przekierowuje mnie na stronę k i moge tylko kupic..
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak dodać grę do granych ? - 23.07.2017, 19:28
ZaGi Master
Posty: 656
Dołączył: 11.03.2016
Status: Offline
zbysiustonogaA co jeśli mam już konto w danej grze ?
Jeśli posiadasz już konto w grze (które nie zostało utworzone poprzez bananki.pl) musisz założyć nowe, natomiast jeśli założyłeś konto bezpośrednio z linku od bananków powinno pojawić się pole do wpisania nick'u.

Ichigo9311kotz1 h1No j awłqśnie mam konto juz na grze, ale niestety przekierowuje mnie na stronę k i moge tylko kupic..
Ichigo9311, odpowiedź na Twój problem została już wcześniej udzielona: Wątek.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll