Jak to działa
Login
Wiadomość
mort_mortowski_lemur Newby
Posty: 2
Dołączył: 20.01.2016
Status: Offline

Jak dodać screena?

21.01.2016, 16:32
Może trochę dziwne pytanie ale nie mogę nigdzie znależć tej opcji.
Rzetelny1 Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak dodać screena? - 21.01.2016, 17:02
Bananowy Futrzak Leader
Posty: 131
Dołączył: 05.01.2016
Status: Offline
jak się zarejestrujesz w grze to potem będzie miejsce na wpisanie nicku i potem dopiero pojawi się opcja wrzucenia screena
Rzetelny1 Społecznik1 Pomocny4 Wulgarny Troll2
RE: Jak dodać screena? - 22.01.2016, 17:34
Krystian98 Newby
Posty: 1
Dołączył: 21.01.2016
Status: Offline
Po prostu musisz przeciągnąć w wyznaczone miejsce ;)
Rzetelny Społecznik Pomocny2 Wulgarny Troll
RE: Jak dodać screena? - 26.02.2016, 15:06
Bananowiec Newby
Posty: 4
Dołączył: 10.12.2015
Status: Offline
Na weekend: CCVLW-3M0IR-NA5FY; FHN99-QRDYV-2863D; K7NK6-NQCL6-3X3B8
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll1
RE: Jak dodać screena? - 29.02.2016, 09:31
didżej309 Newby
Posty: 2
Dołączył: 26.02.2016
Status: Offline
Gdy ja zwykle chce wrzucić screena to , co nie mam na ekranie to co chce zascreenować noi na klawiatury Klikam przycisk (Ptr Sc SysRq) następnie wchodze w painta i klikam ( Ctrl + V ) i mi się na tym Paincie moge cos przerabiać te rzeczy w tym screenie i później klikam zapisz i tam zapisóje gdzie mam zapisać a później gdy mam zadanie gdzie mam wklejić screena to z tego folderu klikam na tego screena i już to wszystko mam nadzieje że pomogłem :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Rzetelny Społecznik Pomocny3 Wulgarny Troll