Jak to działa
Login
Wiadomość
batus Newby
Posty: 10
Dołączył: 05.03.2016
Status: Offline

Jak zrobić screena?

05.03.2016, 20:08
CTRL+Print Screen a to Print Sreen to jaki przycisk? I trzeba te dwa przyciski nacisnąć jednocześnie?
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: Jak zrobić screena? - 05.03.2016, 20:56
Tymkoo Newby
Posty: 25
Dołączył: 27.01.2016
Status: Offline
Poszukaj na klawiaturze PrtSc, po kliknięciu wklejasz w paint zapisujesz i gotowe.
Rzetelny Społecznik1 Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: Jak zrobić screena? - 05.03.2016, 22:38
batus Newby
Posty: 10
Dołączył: 05.03.2016
Status: Offline
Paweł prtscren syq ryq dokładnie przycisk tak? :D
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll