Jak to działa
Login
Wiadomość
koris3002 Newby
Posty: 3
Dołączył: 24.12.2016
Status: Offline

Jak zrobić screena ??

17.02.2017, 11:30
Pomużcie bo muszę screena zrobić aby mi misje zaakceptowało
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak zrobić screena ?? - 17.02.2017, 14:02
ZaGi Master
Posty: 582
Dołączył: 11.03.2016
Status: Offline
Witam, by zrobić screena należy na swojej klawiaturze kliknąć przycisk "PrtScr" a następnie po wejściu do paint'a kliknąć Ctrl+V. Wystarczy już tylko zapisać zrobionego screena.
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: Jak zrobić screena ?? - 18.02.2017, 14:59
ArtaXiorro Newby
Posty: 7
Dołączył: 04.11.2016
Status: Offline
PrtScr albo odpalić Narzędzia Wycinanie i sb wyciąć xd
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak zrobić screena ?? - 19.02.2017, 13:08
Ishir0 Newby
Posty: 13
Dołączył: 18.10.2016
Status: Offline
Widzę że już wytłumaczone jak to się robi a od siebie dodam że polecam poczytać słownik. :o)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak zrobić screena ?? - 20.02.2017, 17:25
banankisadsa Newby
Posty: 3
Dołączył: 14.02.2017
Status: Offline
PrtScr
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll