Jak to działa
Login
Wiadomość
kostkowaty002 Newby
Posty: 1
Dołączył: 14.11.2016
Status: Offline

kaj zrobić screena?

26.11.2016, 01:59
pomuż proszę
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: kaj zrobić screena? - 26.11.2016, 05:49
SPEEDDs Master
Posty: 671
Dołączył: 08.08.2016
Status: Offline
Klawiszem prt sc powinien być w rzędzie z f12, a jak nie działa to pobierz SHU.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: kaj zrobić screena? - 26.11.2016, 08:09
dawid3040 Newby
Posty: 33
Dołączył: 19.11.2016
Status: Offline
naciskasz prtsc po czym wchodzisz np w paint zaznaczasz obszar wklejasz i zapisujesz po czym wysylasz
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll