Jak to działa
Login
Wiadomość
DSgamePL Newby
Posty: 2
Dołączył: 18.05.2016
Status: Offline

Nie moge załadować screena.

25.05.2016, 14:32
Wyszukuje na kompie screena (w formacie .jpg) i klikam otwórz. Na stronie w miejscu do wybrania pliku pojawia się kółko oznaczające ładowanie. Czekam, czekam, czekam i znika kółko ładowania a screen nie wysłany.
Rzetelny1 Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Nie moge załadować screena. - 25.05.2016, 15:38
Kalinow Leader
Posty: 154
Dołączył: 11.04.2016
Status: Offline
Pewnie screen ma powyżej 2mb.
Rzetelny Społecznik Pomocny2 Wulgarny Troll
RE: Nie moge załadować screena. - 25.05.2016, 16:46
DSgamePL Newby
Posty: 2
Dołączył: 18.05.2016
Status: Offline
Kalinow napisał:Pewnie screen ma powyżej 2mb.
Działa, masz pomocny.
Rzetelny Społecznik1 Pomocny Wulgarny Troll