Jak to działa
Login
Wiadomość
Routi Newby
Posty: 12
Dołączył: 29.09.2016
Status: Offline

Problem ze screanem...

03.10.2016, 11:30
Zdziwiłem się dzisiaj, bo od 3 dni wrzucam screany do różnych gier i nie było problemu, aż tu nagle w grze "Legend Online" przy 2 zadaniu dostaję informację, że nie jest widoczne to co jest im potrzebne, a na screanie jak byk widoczny i lvl i nick postaci i nawet link. Ciekawi mnie czy często odrzucają Wam "dobre" screany?? Czy jest to czyjeś zaniedbanie czy raczej natłok pracy...
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll1
RE: Problem ze screanem... - 03.10.2016, 15:49
SPEEDDs Master
Posty: 665
Dołączył: 08.08.2016
Status: Offline
Wyślij jeszcze raz. Ja wysłałem ponad 30 i tylko raz mi odrzucili choć był dobry.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Problem ze screanem... - 03.10.2016, 18:28
Porarzo Newby
Posty: 22
Dołączył: 21.07.2016
Status: Offline
Musisz wysłać screena jeszcze raz jeżeli pomogłem daj pomocny
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Problem ze screanem... - 03.10.2016, 20:58
Anarchist Newby
Posty: 6
Dołączył: 05.08.2016
Status: Offline
Nie wiem od kiedy, ale teraz należy OSIĄGNĄĆ DOKŁADNIE TEN LEVEL jaki jest wymagany do zaliczenia. Tzn. jeżeli masz za zadanie osiągnąć 10 lvl to screen musi być dokładnie z tym poziomem, w innym przypadku (np. gdy masz poziom 11) to nici z bananków. Podobno informują o tym przed wykonaniem zadania, aczkolwiek jeżeli dla nich opisanie zadania po przez stwierdzenie "osiągnij X level" jest dokładne to ja nie mam pytań. Ja sugeruję, aby do treści zadania dopisać "Osiągnij DOKŁADNIE X level".

Tu macie dokładną odpowiedź ze strony supportu - mi też odrzucono screeny z levelem wyższym niż w zadaniu :)

"Witaj!
Screen nie został zaliczony, ponieważ nie spełnił wymagań. Od niedawna wprowadziliśmy nową metodę sprawdzania screenów ( o czym informujemy wszystkich graczy przed rozpoczęciem zadań). Jeżeli masz powiedzmy osiągnąć 15 poziom, czy wygrać 15 bitw, to musi to być dokładnie taka sama liczba na screenie, nie mniejsza, ale też nie większa. Wszystkie screeny nie spełniające tych wymogów zostają odrzucone."

Liczę na jakieś bananowe lajki :)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Problem ze screanem... - 03.10.2016, 23:42
Routi Newby
Posty: 12
Dołączył: 29.09.2016
Status: Offline
Nie dowiedziałem się tutaj niczego, czego sam bym już nie wiedział..

Anarchist napisał:
"Witaj!
Screen nie został zaliczony, ponieważ nie spełnił wymagań. Od niedawna wprowadziliśmy nową metodę sprawdzania screenów ( o czym informujemy wszystkich graczy przed rozpoczęciem zadań). Jeżeli masz powiedzmy osiągnąć 15 poziom, czy wygrać 15 bitw, to musi to być dokładnie taka sama liczba na screenie, nie mniejsza, ale też nie większa. Wszystkie screeny nie spełniające tych wymogów zostają odrzucone."

Odnosząc się do cytatu powyżej, sam miałem już jedną sytuację, gdy postać awansowała mi przy ostatnim poziomie o 2 lvl w górę i screan został zaliczany, a że sytuacje takie mogą się powtarzać w grach pokroju "Legend Online", to support nie powinien robić z tym problemów.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Problem ze screanem... - 04.10.2016, 15:33
maksikxpompa Newby
Posty: 2
Dołączył: 26.01.2016
Status: Offline
Mi dopiero załapało screena za 10 razem
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Problem ze screanem... - 05.10.2016, 13:22
Routi Newby
Posty: 12
Dołączył: 29.09.2016
Status: Offline
maksikxpompa napisał:Mi dopiero załapało screena za 10 razem


A to ciekawe, rozmawiam z supportem piszą mi że nie powinno być problemu, 3 raz wysłany screan i co się dzieje?? Tracę możliwość wykonania tego zadania... przez jak widać niedopatrzenia administracji.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll