Jak to działa
Login
Wiadomość
Grzybciohehe Newby
Posty: 2
Dołączył: 04.07.2017
Status: Offline

Tradelink

27.09.2017, 15:36
Gdy wstawiam prawidłowy Tradelink to wyskakuje mi komunikat że jest nie prawidłowy.. Dlatego pytam czy pomoglibyście mi to naprawić?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Tradelink - 28.09.2017, 15:18
Julcia1 Newby
Posty: 61
Dołączył: 09.03.2017
Status: Offline
Masz ustawione, że ekwipunek jest widoczny dla wszystkich? Może to jest powodem problemu?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Tradelink - 28.09.2017, 19:12
Przemek031999 Master
Posty: 673
Dołączył: 15.05.2016
Status: Offline
Spróbuj jeszcze raz wygenerować trade link :) I ustaw wszystko na publiczne.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll