Jak to działa
Login
Wiadomość
Seventis Newby
Posty: 9
Dołączył: 24.02.2018
Status: Offline

Uruchomienie gry "Rail Nation"

03.03.2018, 15:26
Gdy wchodze na gre "Rail Nation" i klikam graj pojawia się mapa świata i trzeba wybrać swoje misto. Lecz ni moge w żadne kliknąć i jest przyciemniony ekran. Jeśli wiecie czemu tak jest to powiedżcie. Z góry dziękuje.Dodano: 03.03.2018 19:54NIEAKTYWNE
Gdy wchodze na gre "Rail Nation" i klikam graj pojawia się mapa świata i trzeba wybrać swoje misto. Lecz ni moge w żadne kliknąć i jest przyciemniony ekran. Jeśli wiecie czemu tak jest to powiedżcie. Z góry dziękuje.

Problem już rozwiązany :)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Uruchomienie gry "Rail Nation" - 03.03.2018, 19:06
Xevtio Veteran
Posty: 283
Dołączył: 01.07.2017
Status: Offline
Spróbuj wejść na inną przeglądarke i sprawdź czy problem się powtarza. Może to być błąd z wtyczką ;P
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Uruchomienie gry "Rail Nation" - 03.03.2018, 19:37
Seventis Newby
Posty: 9
Dołączył: 24.02.2018
Status: Offline
XevtioSpróbuj wejść na inną przeglądarke i sprawdź czy problem się powtarza. Może to być błąd z wtyczką ;P
Jaki błąd z wtyczką, co to wtyczka xD ?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll