Jak to działa
Login
Wiadomość
V0jtex Newby
Posty: 2
Dołączył: 05.07.2017
Status: Offline

Warface screenshot

06.07.2017, 13:45
Witam.Więc mam taki problem,że gdy robię screenshota i chcę go zapisac(w paincie) to nie ma obrazu tylko czarne tło.Proszę pomóżcie.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Warface screenshot - 06.07.2017, 18:16
ZaGi Master
Posty: 656
Dołączył: 11.03.2016
Status: Offline
Czy do robienia screen'a używasz jakiegoś programu?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Warface screenshot - 07.07.2017, 12:13
V0jtex Newby
Posty: 2
Dołączył: 05.07.2017
Status: Offline
Nie,robię shift+print screen a potem wklejam do painta.Na każdej innej grze działa tylko na warface nie.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll