Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
Sieczken Newby
Status: Offline

Brakujące punkty z oferrwalli / offerbox / paywall

17.01.2026, 23:25
Witam, skoro pisanie na support nie pomaga od 24.12.2025 będe pisał tutaj mając nadzieje że ktoś w końcu to ogarnie...

W paywallu aYetstudios zarobiłem ponad 4k bananków, które od 24.12.2025 nie zostały mi wliczone na bananki.pl. Mam potwierdzenia z offerwalla że punkty faktycznie dostałem, zrzuty ekranu z panelu statystyk konta - natomiast nie zostały mi wliczone do konta w banankach.

Mimo iż był event "Zgarnij konsole PS4", iż pisałem 5 zgłoszeń od 23.12.2025 na żadno mi nie odpowiedziano, lub gdy zaczynałem mówić o tych punktach następuje totalne olanie tematu i zaprzestanie odpowiadania na support. Na dzień 23.12.2025 w evencie prowadziłem z 1 miejscem i przewagą około 10tyś pkt. następnie od 24.12.2025 tak jak pisałem żadna z opcji nie dodawała ani jednego bananka mimo iż wczesniej z RevU miałem od razu po zrobieniu zadania punkty na koncie bananki tak tu też nagle przestały wpływać na konto zaraz po zrobieniu zadania.

Na koniec eventu nie zaakceptowano mi 6 linków tzn. ani nie odrzucono ani nie przyznano za to punktów...

Zliczając wszystkie bananki zaległe na dzień 24.12.2025 wychodziło ich 4267 i nadal ich nie dostałem na konto

Nawiązując jeszcze do rankingu co miesięcznego gdyby powyższe punkty zostały zaakceptowane w sumie nie zaakceptowane a dodane po prostu do konta ponieważ każdy z offerwalli te punkty zaakceptował i przypisał mi do konta u siebie, więc mam sztywne potwierdzenia że te punkty powinny wpłynąć to przed upływem grudnia prawdopodobnie zająłbym 1 miejsce w miesięcznym rankingu - co administracja może sobie na pewno sprawdzić i przeliczyć...

Dodatkowo patrząc na nagle wyskakującego zza kulis serwisu użytkownika "Dozdor", który znikąd pojawił się w evencie i wbiegł na sam szczyt ponieważ odebrano mi możliwość rywalizacji w tym konkursie - to nasuwa mi sie pytanie skąd się wziął ten użytkownik i zajął pierwsze 1 skoro w połowie grudnia nie było go nawet w pierwsze dziesiątce? A nie zarobił w zeszłym miesiącu najwięcej bananków (o ile cokolwiek zarobił), a w styczniu nie ma go nawet w rankingu miesięcznym że zarobił nawet 1 banana to tym bardziej się przekonuje że te eventy są ustawione i oszukane..

Czy wy też macie takie problemy? Każdy offerwall mi automatycznie po uzyskaniu punktów w pewnym momencie przestał te punkty przyznawać na konto bananki jedynie CPX dodaje mi odrazu po wykonaniu zadania/ankiety pkt. Za każde zadanie muszę się upominać w support o dodanie punktów i o ile wcześniej je dodawali to teraz nie dodają mi nic...

Proszę moderatorów/administratów o rozwiązanie tej sprawy bo na ten moment wygląda to na typowe oszustwo i scam.

Także podsumowując spróbuje wypłacić nagrody i raczej zmykam z tego serwisu...

P.S. pisząc to teraz nie mogę wstawić zrzutów ekranu...
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
Chat