Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry World of Tanks
4.7 (ocen: 1033)
WiktoR07 Newby
Posty: 6
Dołączył: 21.01.2016
Status: Offline

Co trzeba zrobić żeby... ?

22.01.2016, 10:29
co trzeba zrobić żeby można wpisać swoje imię w grze . Przecież stworzyłem konto i rozegrałem bitwę i nadal NiE wyskakuje kolumna żeby wpisać imię
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll1
RE: Co trzeba zrobić żeby... ? - 25.01.2016, 13:32
Ralfonsik Alfonsik $$$ Newby
Posty: 2
Dołączył: 16.01.2016
Status: Offline
Witam
W grze ' WorldofTanks' wydaje mi się że nie wyskoczy Ci taka kolumna.
Wystarczy że zarejestrujesz się i odczekasz kilka dni aż administratorzy udostępnią Ci możliwość wykonywania zadań w tej grze czyli , dostaniesz odznakę za rejestrację z linku.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Co trzeba zrobić żeby... ? - 28.01.2016, 10:16
WiktoR07 Newby
Posty: 6
Dołączył: 21.01.2016
Status: Offline
odczekałem i nic
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Co trzeba zrobić żeby... ? - 29.01.2016, 21:18
Ralfonsik Alfonsik $$$ Newby
Posty: 2
Dołączył: 16.01.2016
Status: Offline
Miałem podobną sytuację , wręcz taką samą. Skontaktowałem się z administracją która udzieliła mi kilku istotnych rad. Sprawdź czy spełniasz wszystkie kryteria przemawiające za przyznaniem Ci odznaki tzn, sprawdź:
-potwierdzenie e-mail
-usuń ciasteczka bo jeśli grałeś na danym komputerze lub też urządzeniu przenośnym dane z tamtego konta są nadal widoczne i nie jest możliwe przyznanie odznaki...
Wymieniłem Ci tylko najistotniejsze rady ale jeśli chcesz możesz skontaktować się z administracją i ona udzieli Ci wszelkich rad :).
Pozdrawiam
Ralfik $$$
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Co trzeba zrobić żeby... ? - 30.01.2016, 11:02
WiktoR07 Newby
Posty: 6
Dołączył: 21.01.2016
Status: Offline
Ralfonsik Alfonsik $$$ napisał:Miałem podobną sytuację , wręcz taką samą. Skontaktowałem się z administracją która udzieliła mi kilku istotnych rad. Sprawdź czy spełniasz wszystkie kryteria przemawiające za przyznaniem Ci odznaki tzn, sprawdź:
-potwierdzenie e-mail
-usuń ciasteczka bo jeśli grałeś na danym komputerze lub też urządzeniu przenośnym dane z tamtego konta są nadal widoczne i nie jest możliwe przyznanie odznaki...
Wymieniłem Ci tylko najistotniejsze rady ale jeśli chcesz możesz skontaktować się z administracją i ona udzieli Ci wszelkich rad :).
Pozdrawiam
Ralfik $$$
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Co trzeba zrobić żeby... ? - 30.01.2016, 11:03
WiktoR07 Newby
Posty: 6
Dołączył: 21.01.2016
Status: Offline
Ale trzeba odczekać żeby wskoczyła ta kolumna , bo już wszystko zrobiłem to co napisałeś
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Co trzeba zrobić żeby... ? - 09.01.2017, 15:15
ArrivalPL Newby
Posty: 20
Dołączył: 07.01.2016
Status: Offline
Działa?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll