Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry Legend Online
4.2 (ocen: 275)
Supersayanka Newby
Posty: 1
Dołączył: 06.08.2016
Status: Offline

czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu?

21.12.2016, 13:20
Sprawdzanie screenshotow trwa bardzo długo, a chciałabym sobie pograć w te grę. Boje się ze przekroczę level na kolejne zadanie (z tego co patrzyłam w komentarzach to zadania sa rożne, wiec nie wiem kiedy dokładnie zrobić screenshota). Czy zadanie zostanie zaliczone jeśli np będzie wymagany lv 24 a bedę mieć 25?
Rzetelny Społecznik1 Pomocny Wulgarny Troll
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 22.12.2016, 00:03
Kewo Master
Posty: 1130
Dołączył: 03.04.2016
Status: Offline
W większości przypadków musi być taki jak w zadaniu. ;v
Rzetelny1 Społecznik Pomocny Wulgarny Troll1
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 23.12.2016, 14:14
haster6 Newby
Posty: 4
Dołączył: 05.12.2016
Status: Offline
Wydaje mi się że nie powinno być problemu skoro masz 25 lvl a musisz mieć 24 to wiadomo chyba że wcześniej miałaś ten poziom
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll2
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 03.02.2017, 20:00
MrLis Newby
Posty: 4
Dołączył: 25.07.2016
Status: Offline
Nie zostanie zaliczone zadanie.
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll1
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 04.02.2017, 12:17
Hmmm... Newby
Posty: 1
Dołączył: 04.02.2017
Status: Offline
haster6 napisał:Wydaje mi się że nie powinno być problemu skoro masz 25 lvl a musisz mieć 24 to wiadomo chyba że wcześniej miałaś ten poziom
no właśnie nie
Kewo napisał:W większości przypadków musi być taki jak w zadaniu. ;v
MrLis napisał:Nie zostanie zaliczone zadanie.
no właśnie :D
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 09.02.2017, 18:51
LukaszW1 Newby
Posty: 1
Dołączył: 03.02.2017
Status: Offline
powinno zaliczyc ja nie mialem problemu z zliczeniem mimi ze przekroczylem level
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 10.02.2017, 16:43
DawaćKase Newby
Posty: 1
Dołączył: 31.01.2017
Status: Offline
Musisz mięc poziom taki jaki jest podany w zadaniu, inaczej nie dostaniesz punktów ;)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 10.02.2017, 18:39
Przemek031999 Master
Posty: 655
Dołączył: 15.05.2016
Status: Offline
Witam!

Głównie wymagane jest mieć na screenie taki level jaki jest w zadaniu, rzadkością jest jeśli zdarzy się zaliczenie czegoś innego niż jest w zadaniu,

Pozdrawiam
Rzetelny1 Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 10.02.2017, 20:52
IPstay Newby
Posty: 1
Dołączył: 06.02.2017
Status: Offline
Taki sam musi być.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 23.04.2017, 15:33
RotGarb Newby
Posty: 33
Dołączył: 09.01.2017
Status: Offline
TAK
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 30.04.2017, 12:26
KK82065_YT Newby
Posty: 2
Dołączył: 25.09.2016
Status: Offline
Tak, inaczej odrzucą Ci screena.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 06.05.2017, 17:53
Neil Simone Newby
Posty: 6
Dołączył: 30.04.2017
Status: Offline
Wydaje mi się, że osoba odpowiedzialna za sprawdzanie screen'ów powinna zaliczyć. Weźmy za przykład grę World of tanks, gra trwa czasem 15 minut, jeżeli w 3 zadaniu trzeba 35 wygranych to nikt nie będzie czekał 15 minut aż się gra skończy bo może zacząć już 5 innych.. Jeżeli masz 16 lvl a powinieneś mieć 15 i Ci nie zaliczą napisz do supportu ewentualnie czy Ci tego nie zaliczą, pozdrawiam :)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 28.05.2017, 20:41
Kyrste Newby
Posty: 1
Dołączył: 28.05.2017
Status: Offline
Rób screena na każdym newralgicznym punkcie, który powtarza się często w zadaniach albo co poziom i tyle. Chyba że, bardzo chcesz pograć irobić 100 screenów to załóż nowe konto i graj, a na tym tylko wykonuj zadnia skoro podejście jest tak sztywne ze strony twórców.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 01.06.2017, 17:23
bartex100 Newby
Posty: 1
Dołączył: 01.06.2017
Status: Offline
SupersayankaSprawdzanie screenshotow trwa bardzo długo, a chciałabym sobie pograć w te grę. Boje się ze przekroczę level na kolejne zadanie (z tego co patrzyłam w komentarzach to zadania sa rożne, wiec nie wiem kiedy dokładnie zrobić screenshota). Czy zadanie zostanie zaliczone jeśli np będzie wymagany lv 24 a bedę mieć 25?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 06.06.2017, 14:04
So people Newby
Posty: 1
Dołączył: 05.06.2017
Status: Offline
nie musi, ja mialam miec lvl 15 bodajze, a na grze mam 80 lvl i normalnie zaliczylo :)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 21.06.2017, 14:40
RychuWariat Newby
Posty: 1
Dołączył: 11.06.2017
Status: Offline
taka lipa w 2 zadaniu musialem miec 24 poziom wyslalem i expilem nabilem 50 poziom a w zadaniu 3 musi byc 28 poziom jak niby mam to zrobic skoro czas na akceptacje to 2 dni?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: czy level musi byc dokladnie taki jak w zadaniu? - 23.06.2017, 15:08
mikis2112 Newby
Posty: 4
Dołączył: 12.06.2017
Status: Offline
Właśnie ja gram w legend online i mam ostatnie zadanie , że trzeba 26 wbić ale gdy robiłem zadanie dostałem tyle expa , że wbiło mi lvl wyżej a powinno mi zabraknąć pare tysięcy expa i teraz mam problem :- (. Pozdrawiam
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll