Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry World of Tanks
4.7 (ocen: 1006)
Femol Newby
Posty: 3
Dołączył: 11.08.2016
Status: Offline

gdzie mam umiescic screena????

11.08.2016, 21:35
???
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny1 Troll
RE: gdzie mam umiescic screena???? - 11.08.2016, 21:37
Femol Newby
Posty: 3
Dołączył: 11.08.2016
Status: Offline
mi ciągle pokazuje zarejestruj sie i rozpocznijjedną bitwe
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny1 Troll
RE: gdzie mam umiescic screena???? - 17.08.2016, 10:27
KonriD Newby
Posty: 1
Dołączył: 10.08.2016
Status: Offline
Naciśnij przycisk screen iwklej w paint
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: gdzie mam umiescic screena???? - 17.08.2016, 18:03
Kewo Master
Posty: 1130
Dołączył: 03.04.2016
Status: Offline
Najpierw musisz potwierdzić swój nick.

Jeżeli nie wyskoczyło Ci okienko do potwierdzenia nicku - spróbuj zarejestrować się z innej przeglądarki, bądź wyczyścić ciasteczka obecnej. Dodatkowo sprawdź, czy masz potwierdzony email w grze. Gdyby dalej nie działało - zgłoś się do nas przez panel kontaktowy - http://www.bananki.pl/contact/
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: gdzie mam umiescic screena???? - 17.08.2016, 19:39
Mistrzu00767 Newby
Posty: 2
Dołączył: 17.08.2016
Status: Offline
jak klikniesz w 2 zadanie to tam będzie dodaj scr
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll