Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry World of Tanks
4.7 (ocen: 1036)
WithOut Newby
Posty: 2
Dołączył: 04.06.2017
Status: Offline

Jak dodać screen ?

06.06.2017, 15:08
Jak moge dać screena skoro nie ma takiej opcji ? piszą zadania obok opis i nie ma standardowego miejsca na screena pomocy PLS
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak dodać screen ? - 06.06.2017, 21:08
Przemek031999 Master
Posty: 693
Dołączył: 15.05.2016
Status: Offline
Nie pokazuje Ci się coś takiego?
[img]http://vpx.pl/i/2017/06/06/miejscezapisu.png[/img]
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak dodać screen ? - 07.06.2017, 21:42
WithOut Newby
Posty: 2
Dołączył: 04.06.2017
Status: Offline
Przemek031999Nie pokazuje Ci się coś takiego?
[img]http://vpx.pl/i/2017/06/06/miejscezapisu.png[/img]
no włanie nie .... z tym mam problem to samo mam z innymi grami
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak dodać screen ? - 08.06.2017, 17:20
Przemek031999 Master
Posty: 693
Dołączył: 15.05.2016
Status: Offline
Hmmm, skorzystaj z innej przeglądarki i jeśli dalej nic nie będzie to napisz proszę do supportu.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak dodać screen ? - 11.06.2017, 22:53
maquan Newby
Posty: 2
Dołączył: 06.06.2017
Status: Offline
Czasami sie buguje i trzeba zalogowac sie jeszcze raz
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll