Jak to działa
Login
Wiadomość
4.6 (głosów: 1277)
Przejdź do gry Hero Zero
Maciek The Pirate Fox Newby
Posty: 1
Dołączył: 11.10.2016
Status: Offline

Jak dodać screena?

14.11.2017, 18:28
Nie umiem odpalić screena i wpisać email i nick jak to włączyć pomocy!
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll2
RE: Jak dodać screena? - 14.11.2017, 20:33
ZaGi Master
Posty: 820
Dołączył: 11.03.2016
Status: Offline
Pole do wpisania nick'u pojawi się po rejestracji do gry.
Przycisk do dodania zrzutu ekranu znajduje się obok zadania które (tak jak wyżej) odblokuje się po rejestracji.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak dodać screena? - 16.11.2017, 22:46
CortezBAnAN Newby
Posty: 3
Dołączył: 19.07.2016
Status: Offline
Robisz screena, wrzucasz go do painta, zapisujesz, wrzucasz w miejsce do tego przeznaczone. A miejsce na nick po rejestracji ;)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny1 Troll
RE: Jak dodać screena? - 17.11.2017, 08:36
karlos1m Newby
Posty: 4
Dołączył: 13.08.2016
Status: Offline
jak masz przycisk Sreen na klawiaturze to klikasz bierzesz paint wklejasz to (ctrl + V) i zapisujesz ten plik zapisujesz na pulpit i dajesz ten screen na zadanie ktore zrobiłes :)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak dodać screena? - 03.12.2017, 14:58
D3kii Newby
Posty: 1
Dołączył: 01.12.2017
Status: Offline
Możesz użyć też narzędzia wycinania. Działa on podobnie jak screen shooter. Jak wpiszesz w start w wyszukiwarce ,,narzędzie wycinania,, To ci wyskoczy.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak dodać screena? - 16.01.2018, 18:01
Siteek LCY Leader
Posty: 142
Dołączył: 11.01.2018
Status: Offline
Screeny robi się poprzez przycisk "PrtSc" lub programy typu ScreenSHU. Poza tym nie potrzebny CI screen do zadania z toturialem ponieważ system automatycznie wykrywa że założyłeś konto, i spełniłeś inne zlecenia i gdy to zrobisz wyskakuje Ci okno z wpisaniem nicku.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
Discord