Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry World of Tanks
4.7 (ocen: 957)
KRAKENYT Newby
Posty: 1
Dołączył: 29.06.2017
Status: Offline

jak mam wyslac screnna?

18.07.2017, 20:55
????HELP????
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: jak mam wyslac screnna? - 19.07.2017, 19:39
Przemek031999 Master
Posty: 598
Dołączył: 15.05.2016
Status: Offline
W którym dokładnie momencie masz problem?
Zapisanego na komputerze screena np. przeciągasz na odpowiednie pole:[img]http://vpx.pl/i/2017/07/19/miejscezapisu.png[/img]
Lub klikasz "Wybierz" i go wyszukujesz samemu.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: jak mam wyslac screnna? - 20.07.2017, 08:56
Gatarski Newby
Posty: 28
Dołączył: 11.07.2017
Status: Offline
Jak już zrobiłeś ss to trafia on do folderu World of Tanks/screenshots. Spróbuj poszukać tam ;)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll