Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry Travian
4.3 (ocen: 154)
Shadew Newby
Posty: 5
Dołączył: 06.05.2017
Status: Offline

Jak pokazac ukonczony samouczek?

19.05.2017, 23:49
Jak pokazac ukonczony samouczek?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak pokazac ukonczony samouczek? - 20.05.2017, 13:58
Rolik1231 Newby
Posty: 1
Dołączył: 14.05.2017
Status: Offline
Kliknij przycisk prt sc lub fn + prt sc. Potem wklej do painta i zapisz. Jak zapiszesz, to przeciągnij zdjęcie w miejsce w które trzeba dać do zdj. ;)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak pokazac ukonczony samouczek? - 24.05.2017, 16:13
Shadew Newby
Posty: 5
Dołączył: 06.05.2017
Status: Offline
Wiem jak zrobic i wysłac screena, tylko gdzie znalesc potwierdzenie na ukonczenie samouczka
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak pokazac ukonczony samouczek? - 31.05.2017, 23:45
Paroof Newby
Posty: 1
Dołączył: 31.05.2017
Status: Offline
z tego co mi sie wydaje to po prostu w momentcie ukończenia samouczka pokazują Ci sie inne zadania i juz ludzie w procesie weryfikacji screena ogarniają jak to rozpoznać :P
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak pokazac ukonczony samouczek? - 04.06.2017, 01:57
T0LA Newby
Posty: 3
Dołączył: 10.06.2016
Status: Offline
Z góry wiadomo że jak masz rozbudowany główny budynek na lv4 to tutorial został ukończony :D
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: Jak pokazac ukonczony samouczek? - 04.06.2017, 02:07
T0LA Newby
Posty: 3
Dołączył: 10.06.2016
Status: Offline
Ja akurat mam inny problem , ponieważ zadanie jest sformuowane - Ukończ tutorial oraz rozbuduj "główny budynek" do poziomu 4-go. Tu jest znak zapytania , czy ten budynek ma być na poziomie 4 , a może na poziomie 3 . Powinno być jasno napisane rozbuduj gb na poziom 4 :O
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll