Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry World of Tanks
4.7 (ocen: 1035)
FR4gger Newby
Posty: 1
Dołączył: 26.07.2016
Status: Offline

jak sie rejstruje to musze podac ten a-mail co podałem na banankach?

26.07.2016, 13:27
nie dostaje bananków a zagrałem już z 3 bitwy
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: jak sie rejstruje to musze podac ten a-mail co podałem na banankach? - 27.07.2016, 10:45
TomoT Veteran
Posty: 218
Dołączył: 27.03.2016
Status: Offline
(,,jak sie rejstruje to musze podac ten a-mail co podałem na banankach?'')

Nie
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: jak sie rejstruje to musze podac ten a-mail co podałem na banankach? - 28.07.2016, 20:21
BezzdomnyPL Newby
Posty: 3
Dołączył: 20.03.2016
Status: Offline
Raczej tak
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: jak sie rejstruje to musze podac ten a-mail co podałem na banankach? - 30.07.2016, 08:18
Grzeskovsky Newby
Posty: 80
Dołączył: 27.07.2016
Status: Offline
nie musisz
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: jak sie rejstruje to musze podac ten a-mail co podałem na banankach? - 31.07.2016, 23:08
czejskub Newby
Posty: 6
Dołączył: 08.05.2016
Status: Offline
lepiej, gdyby był ten sam
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll