Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry World of Tanks
4.7 (ocen: 1033)
Hextech Newby
Posty: 3
Dołączył: 13.05.2017
Status: Offline

Jak zrobić screena?

03.07.2017, 12:30
No bo robie tak jak trzeba czyli wchodzę przebieg służby, daje PrintScreen ale jak wklejam do painta to nie wkleja się screen tylko takie czarne tło. JAK to zrobić dobrzE???
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak zrobić screena? - 03.07.2017, 12:37
AdamusSuper Newby
Posty: 93
Dołączył: 29.06.2017
Status: Offline
Witam najlepiej w takim wypadku ustawić rozszerzenie ekranu WOT'a na okienko a następnie wpisać w WINDOWS Narzędzie wycinanie i zaznaczyc okreslony fragment i zapisac :)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak zrobić screena? - 04.07.2017, 12:06
michalooss Newby
Posty: 1
Dołączył: 03.07.2017
Status: Offline
print screen wchodzisz w folder gry screen shoots
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak zrobić screena? - 05.07.2017, 08:41
Hextech Newby
Posty: 3
Dołączył: 13.05.2017
Status: Offline
@michalooss Dzięki bracie :D kompletnie zapomniałem że tu jest coś takiego ;)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll