Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry World of Tanks
4.7 (ocen: 1033)
Barto_ Newby
Posty: 1
Dołączył: 07.10.2016
Status: Offline

Jak zrobić Screenshota ???

07.10.2016, 15:49
Bo mam problem
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll1
RE: Jak zrobić Screenshota ??? - 07.10.2016, 15:58
SPEEDDs Master
Posty: 671
Dołączył: 08.08.2016
Status: Offline
Prt sc klawisz a jak Ci nie działa to pobierz SHU.
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: Jak zrobić Screenshota ??? - 07.10.2016, 17:55
XxXWiktorXxX Newby
Posty: 4
Dołączył: 07.10.2016
Status: Offline
mam ten sam problem
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak zrobić Screenshota ??? - 08.10.2016, 04:47
noka99 Newby
Posty: 3
Dołączył: 05.10.2016
Status: Offline
Naciśnij przycisk PritScn i już jest gotowy screen
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak zrobić Screenshota ??? - 08.10.2016, 15:37
BIGWOJ Newby
Posty: 52
Dołączył: 24.09.2016
Status: Offline
Prt Scr klikasz i to zapisuje Ci się w folderze gry->screenshoots
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: Jak zrobić Screenshota ??? - 08.10.2016, 16:14
INDESTRUCTIBLE Newby
Posty: 9
Dołączył: 26.09.2016
Status: Offline
naciśnij alt prtcs i gotowe
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak zrobić Screenshota ??? - 25.10.2016, 16:24
Kac12 Newby
Posty: 5
Dołączył: 25.09.2016
Status: Offline
jakim folderze gry
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll