Jak to działa
Login
Wiadomość
4.4 (głosów: 361)
Przejdź do gry Rail Nation
KeRuPL Newby
Posty: 1
Dołączył: 15.04.2019
Status: Offline

jak zrobić screna z tymi budynkami na 3lvl?

15.04.2019, 11:48
.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: jak zrobić screna z tymi budynkami na 3lvl? - 18.04.2019, 12:01
DuchPustkowi Leader
Posty: 166
Dołączył: 20.01.2018
Status: Offline
KeRuPL.
Wystarczy że wejdziesz w plac budowy i przy tych trzech budynkach będzie poziom 3 powinno zaliczyć zadanie :)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: jak zrobić screna z tymi budynkami na 3lvl? - 19.07.2019, 08:35
Larina Msp Newby
Posty: 2
Dołączył: 06.07.2019
Status: Offline
DuchPustkowiKeRuPL.
Wystarczy że wejdziesz w plac budowy i przy tych trzech budynkach będzie poziom 3 powinno zaliczyć zadanie :)
a jak mam większy niż 3 lvl to mi zaliczy ?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: jak zrobić screna z tymi budynkami na 3lvl? - 19.07.2019, 11:01
DuchPustkowi Leader
Posty: 166
Dołączył: 20.01.2018
Status: Offline
@Larina Msp to już zależy od osoby która to sprawdza, spróbuj wysłać.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: jak zrobić screna z tymi budynkami na 3lvl? - 28.07.2019, 18:34
Cocacocatfm Newby
Posty: 11
Dołączył: 03.03.2019
Status: Offline
Chciałabym się podpiąć do tg tematu bo nie chce robic kolejnego watku na ten temat. I sie chce zapytac czy mam zrobic ss 3 levela czy tych 3 budynkow jak mi wyskakuje lvl?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: jak zrobić screna z tymi budynkami na 3lvl? - 30.07.2019, 20:31
DuchPustkowi Leader
Posty: 166
Dołączył: 20.01.2018
Status: Offline
CocacocatfmChciałabym się podpiąć do tg tematu bo nie chce robic kolejnego watku na ten temat. I sie chce zapytac czy mam zrobic ss 3 levela czy tych 3 budynkow jak mi wyskakuje lvl?
zależy jaką masz treść zadania. Ja np. miałem 3 budynki każdy na 3 lvl, więc robiłem screen całego placu budowy z tymi budynkami :)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
Chat