Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry War Thunder
4.6 (ocen: 412)
Lolowy123 Newby
Posty: 1
Dołączył: 30.09.2016
Status: Offline

jak zrobić w tym screena ;.;

02.10.2016, 13:24
Klikam Print Scrn i nic mi nie kopiuje ;.;
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: jak zrobić w tym screena ;.; - 02.10.2016, 13:48
SPEEDDs Master
Posty: 666
Dołączył: 08.08.2016
Status: Offline
Zresetuj komputer albo pobierz SHU.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: jak zrobić w tym screena ;.; - 03.10.2016, 11:41
piotrow Newby
Posty: 23
Dołączył: 22.02.2016
Status: Offline
np przejdź w tryb okienkowy
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: jak zrobić w tym screena ;.; - 04.10.2016, 15:23
saknaard Newby
Posty: 1
Dołączył: 30.09.2016
Status: Offline
F12
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: jak zrobić w tym screena ;.; - 11.10.2016, 14:47
JohnnyBanana Newby
Posty: 60
Dołączył: 17.07.2016
Status: Offline
E he he . sorka - jak naciskasz na kawiaturze PrintScreen - to potem musisz zwyczajnie uzyc kombinacji LCTRL + V i wkleic to z "zasobnika" do Painta !
Widze ze informatyki to wy w szkole jeszcze niemacie . Jak by co na przyszlosc zapytaj wujka Googla ! ;P ...
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll