Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry Margonem
4.6 (ocen: 1123)
MyszterBanan Newby
Posty: 3
Dołączył: 12.09.2017
Status: Offline

Kod

19.09.2017, 14:58
Witam otóż mam problem gdyż chciałbym zdobyć kod lecz jest problem
Robiłem zadania z margonem na innym koncie które usunąłem ale...
Gdy naciskam na skrzynie nie pojawia się czy jestem nowym graczem czy starym
tylko pokazuje mi co zrobiłem nwm czy to jest jakieś ważne do końca ale tak na wszelki wypadek napisałem...
Problemem jest to że na starym koncie użyłem nicku mojego konta w margonem
a teraz na tym nie moge go wybrać.
Czy mógłbym zrobić tak że będe mógł znowu go wybrać?
a z tego co widze na poradnikach moge wybrać stare konto a mi się niechce ZNOWU wbijać level.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Kod - 20.09.2017, 18:46
stanli Newby
Posty: 1
Dołączył: 28.08.2017
Status: Offline
MyszterBananWitam otóż mam problem gdyż chciałbym zdobyć kod lecz jest problem
Robiłem zadania z margonem na innym koncie które usunąłem ale...
Gdy naciskam na skrzynie nie pojawia się czy jestem nowym graczem czy starym
tylko pokazuje mi co zrobiłem nwm czy to jest jakieś ważne do końca ale tak na wszelki wypadek napisałem...
Problemem jest to że na starym koncie użyłem nicku mojego konta w margonem
a teraz na tym nie moge go wybrać.
Czy mógłbym zrobić tak że będe mógł znowu go wybrać?
a z tego co widze na poradnikach moge wybrać stare konto a mi się niechce ZNOWU wbijać level.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Kod - 21.09.2017, 22:13
Ajss Newby
Posty: 1
Dołączył: 21.09.2017
Status: Offline
stanliMyszterBananWitam otóż mam problem gdyż chciałbym zdobyć kod lecz jest problem
Robiłem zadania z margonem na innym koncie które usunąłem ale...
Gdy naciskam na skrzynie nie pojawia się czy jestem nowym graczem czy starym
tylko pokazuje mi co zrobiłem nwm czy to jest jakieś ważne do końca ale tak na wszelki wypadek napisałem...
Problemem jest to że na starym koncie użyłem nicku mojego konta w margonem
a teraz na tym nie moge go wybrać.
Czy mógłbym zrobić tak że będe mógł znowu go wybrać?
a z tego co widze na poradnikach moge wybrać stare konto a mi się niechce ZNOWU wbijać level.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
Discord