Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry World of Tanks
4.7 (ocen: 965)
VanessaxD Newby
Posty: 1
Dołączył: 10.03.2017
Status: Offline

Robienie zdjęć

26.03.2017, 16:30
Mam pytanie dotyczące ss. Czy ktoś też nie może ich zrobić podczas gry? Ja niestety nie mogę gdzie w innych grach bez problemu potrafię. Przez to jestem zmuszona do robienia zdjęć za pomocą telefonu, ale one wychodzą koszmarnie :( i potem administracja nie chce ich zaliczyć. Miał ktoś podobny problem jak ja? Jeżeli to tak to jakie jest jego rozwiązanie?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Robienie zdjęć - 26.03.2017, 19:33
ZaGi Master
Posty: 592
Dołączył: 11.03.2016
Status: Offline
Witam, czy podczas robienia screena wyskakuje jakiś błąd? Próbowałaś użyć jakiegoś programu do robienia zrzutów ekranu?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Robienie zdjęć - 27.03.2017, 23:40
sebakasu Newby
Posty: 7
Dołączył: 11.03.2017
Status: Offline
Screenshot zapisują w automatycznie w folderze ...games> wot>screenshots w zależności gdzie zainstalowałeś grę. Chodzi mi o dysk C lub D
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Robienie zdjęć - 28.03.2017, 20:59
wisienka na torcie Newby
Posty: 4
Dołączył: 17.03.2017
Status: Offline
naciśnij przycisk Prt Scr i otwuż folder skrinami
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Robienie zdjęć - 01.04.2017, 06:08
a1203 Newby
Posty: 2
Dołączył: 06.03.2017
Status: Offline
Użyj Fraps-a i po kłopotach. Ja miałem podobnie to Windows stważa problemy nie gra. W 10 masz zainstalowanego domyślnie xbox-sa.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Robienie zdjęć - 01.04.2017, 10:13
SPEEDDs Master
Posty: 614
Dołączył: 08.08.2016
Status: Offline
W grze Aion zapisywały się w jakiś folderach, dlatego używałem SHU. Fajny program. Robisz ss odpowiednim przyciskiem i masz.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll