Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry Goodgame Empire
4.5 (ocen: 386)
dawid1881 Newby
Posty: 1
Dołączył: 29.05.2016
Status: Offline

screen

30.05.2016, 18:50
jak zrobic screena
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll2
RE: screen - 31.05.2016, 00:06
Kewo Master
Posty: 1130
Dołączył: 03.04.2016
Status: Offline
Na Twojej klawiaturze znajduje się przycisk "Print screen". Kliknij go, następnie przejdź do Painta i wybierz opcję "wklej". Gotowy obraz zapisz na swoim komputerze. Tyle. :D
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: screen - 05.06.2016, 10:13
REDSIツ Newby
Posty: 3
Dołączył: 08.03.2016
Status: Offline
Kewo (admin) napisał:Na Twojej klawiaturze znajduje się przycisk "Print screen". Kliknij go, następnie przejdź do Painta i wybierz opcję "wklej". Gotowy obraz zapisz na swoim komputerze. Tyle. :D
ja nie mam
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll1
RE: screen - 05.06.2016, 11:50
Kewo Master
Posty: 1130
Dołączył: 03.04.2016
Status: Offline
REDSIツ napisał:Kewo (admin) napisał:Na Twojej klawiaturze znajduje się przycisk "Print screen". Kliknij go, następnie przejdź do Painta i wybierz opcję "wklej". Gotowy obraz zapisz na swoim komputerze. Tyle. :Dja nie mam
PrtScr jeżeli to laptop. ;p
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: screen - 08.06.2016, 12:05
REDSIツ Newby
Posty: 3
Dołączył: 08.03.2016
Status: Offline
Kewo (admin) napisał:REDSIツ napisał:Kewo (admin) napisał:Na Twojej klawiaturze znajduje się przycisk "Print screen". Kliknij go, następnie przejdź do Painta i wybierz opcję "wklej". Gotowy obraz zapisz na swoim komputerze. Tyle. :Dja nie mam
PrtScr jeżeli to laptop. ;p
DzienKI
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll1