Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry War Thunder
4.6 (ocen: 403)
erso90 Newby
Posty: 3
Dołączył: 10.05.2016
Status: Offline

SHU nie robi screenshota w WarThunder

13.05.2016, 15:09
Jak w temacie. Próbowałem już zmieniać przycisk do robienia SS, uruchamiałem grę w oknie, jak zaleca SHU w poradniku i nic. Jakieś pomysły?
Rzetelny4 Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: SHU nie robi screenshota w WarThunder - 13.05.2016, 20:23
BigBanan Newby
Posty: 4
Dołączył: 08.05.2016
Status: Offline
Próbowałeś ctr+shift+s ?
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: SHU nie robi screenshota w WarThunder - 16.05.2016, 16:14
erso90 Newby
Posty: 3
Dołączył: 10.05.2016
Status: Offline
tak próbowałem, tak jak sposobów, które wymieniłem wyżej w poście. Rozwiązania nie mam, a czas na zadanie ucieka :/
Rzetelny1 Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: SHU nie robi screenshota w WarThunder - 16.05.2016, 16:15
michu67xd Newby
Posty: 22
Dołączył: 09.04.2016
Status: Offline
w warthunder i w wot screeny zapisują się w folderze"screenshots"
Rzetelny1 Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: SHU nie robi screenshota w WarThunder - 16.05.2016, 16:16
michu67xd Newby
Posty: 22
Dołączył: 09.04.2016
Status: Offline
F12 sie robi screena lub print screen
Rzetelny1 Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: SHU nie robi screenshota w WarThunder - 16.05.2016, 17:55
erso90 Newby
Posty: 3
Dołączył: 10.05.2016
Status: Offline
wiem jak się robi systemem, albo klientem, ale mam tu SHU i muszę link wklejać ze SHU...

Temat zakończony. Winny był windows,a raczej konto administratora. Wszystko działa, screen wysłany, dziękuję za pomoc i chęci !
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll