Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry World of Tanks
4.7 (ocen: 1108)
Hopermax Newby
Posty: 4
Dołączył: 05.09.2017
Status: Offline

Wadliwe zadanie???

09.10.2017, 13:14
Zadanie 3 - Zbierz 1 100 000 kredytów. Nie wiem jak to może być możliwe w 14 dni. Pomocy
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Wadliwe zadanie??? - 09.10.2017, 16:33
__L__ Newby
Posty: 54
Dołączył: 21.09.2017
Status: Offline
Jak się pośpieszysz to może nawet 2 mln. Nie poddawaj się.



Proszę o pkt pomocny.
Rzetelny1 Społecznik Pomocny Wulgarny Troll7
RE: Wadliwe zadanie??? - 11.11.2017, 14:59
Pan Koteł Newby
Posty: 4
Dołączył: 23.07.2017
Status: Offline
HopermaxZadanie 3 - Zbierz 1 100 000 kredytów. Nie wiem jak to może być możliwe w 14 dni. Pomocy
Z premium idzie to zrobić w 3dni
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll1
RE: Wadliwe zadanie??? - 11.11.2017, 21:08
twardybana Newby
Posty: 14
Dołączył: 26.10.2017
Status: Offline
Powinneś mieć 500 za przejście szkolenia.1 dzień premium kosztuje 250.
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: Wadliwe zadanie??? - 13.11.2017, 06:44
Sorius Newby
Posty: 10
Dołączył: 11.10.2016
Status: Offline
Cześć. Ja mam zadanie zdobyć czołg piątego tieru i posiadać jednocześnie 400.000 co znaczy że mam dużo trudniejsze zadanie. (no chyba że kupuję te z drzewka promocji, obecnie -50% tańsze są w drzewku Francji.) Obliczając cenę zakupionych w między czasie czołgów, można powiedzieć że coś około miliona wydałem. A jeszcze Nie zdobyłem 5 tieru. (brakuje 100k łącznie 0,5 miliona i zadanie zaliczone)
Polecić mogę dla obecnego zadania robienie drzewka Francji, gdyż czołgi są 50% tańsze, a jeśli gracie tylko dla bananów, to resztę czołgów sprzedajcie, załogę z 1 tieru przeszkólcie na lepsze (więcej %%) no i róbcie upgrade czołgu. Im większy tier, tym więcej kredytów expa.
W grze można przytrzymać Ctrl (Control) i pozapraszać graczy do plutonu, za co jest więcej expa i kasy.
To tyle. Mam nadzieję że coś pomogłem.
ps: Zadanie z ilością zwycięstw, najlepiej na stronie wargaming wejść i pomniejszyć widok strony, aby był widoczny na ekranie nick oraz "ilość zwycięstw xx"
Niestety w grze tego nie widać, poza procentem winrate. Także z tej strony robimy screena, którego nie łatwo zrobić, ale cóż. Trzeba. Pozdrawiam.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Wadliwe zadanie??? - 13.11.2017, 11:19
twardybana Newby
Posty: 14
Dołączył: 26.10.2017
Status: Offline
ps: Zadanie z ilością zwycięstw, najlepiej na stronie wargaming wejść i pomniejszyć widok strony, aby był widoczny na ekranie nick oraz "ilość zwycięstw xx"
Niestety w grze tego nie widać, poza procentem winrate. Także z tej strony robimy screena, którego nie łatwo zrobić, ale cóż. Trzeba. Pozdrawiam.

Idzie sparwadzić najechać kursorem na ilość bitew i pokazuje wygraneprzegrane
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Wadliwe zadanie??? - 13.11.2017, 17:18
Pan Koteł Newby
Posty: 4
Dołączył: 23.07.2017
Status: Offline
twardybanaps: Zadanie z ilością zwycięstw, najlepiej na stronie wargaming wejść i pomniejszyć widok strony, aby był widoczny na ekranie nick oraz "ilość zwycięstw xx"
Niestety w grze tego nie widać, poza procentem winrate. Także z tej strony robimy screena, którego nie łatwo zrobić, ale cóż. Trzeba. Pozdrawiam.

Idzie sparwadzić najechać kursorem na ilość bitew i pokazuje wygraneprzegrane
Idzię łatwo to zrobić wystarczy użyć klawisza Prt Sc raczej każda klawiatura ma
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Wadliwe zadanie??? - 13.11.2017, 19:03
Sorius Newby
Posty: 10
Dołączył: 11.10.2016
Status: Offline
Pan Kotełtwardybanaps: Zadanie z ilością zwycięstw, najlepiej na stronie wargaming wejść i pomniejszyć widok strony, aby był widoczny na ekranie nick oraz "ilość zwycięstw xx"
Niestety w grze tego nie widać, poza procentem winrate. Także z tej strony robimy screena, którego nie łatwo zrobić, ale cóż. Trzeba. Pozdrawiam.

Idzie sparwadzić najechać kursorem na ilość bitew i pokazuje wygraneprzegrane
Idzię łatwo to zrobić wystarczy użyć klawisza Prt Sc raczej każda klawiatura ma
heh, tak łatwo że nawet nie podpowiadałem jak zrobić tego screena..
Raczej miałem na myśli zrobienie screena ze strony z ilością zwycięstw.
A ponieważ bezpośrednio w grze nie dowiemy się o ilości wygranych poza %%
to trzeba wejść na stronę, i pomniejszyć ją tak aby było widać jednocześnie nick i ilość zwycięstw, a dodatkowo nie może być za mały bo czcionka może się rozmyć, i screen nie przejdzie. "Idzie sparwadzić najechać kursorem na ilość bitew i pokazuje wygraneprzegrane" mi pokazuje nie ilość a tylko %% wygranych.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Wadliwe zadanie??? - 13.11.2017, 20:22
twardybana Newby
Posty: 14
Dołączył: 26.10.2017
Status: Offline
SoriusPan Kotełtwardybanaps: Zadanie z ilością zwycięstw, najlepiej na stronie wargaming wejść i pomniejszyć widok strony, aby był widoczny na ekranie nick oraz "ilość zwycięstw xx"
Niestety w grze tego nie widać, poza procentem winrate. Także z tej strony robimy screena, którego nie łatwo zrobić, ale cóż. Trzeba. Pozdrawiam.

Idzie sparwadzić najechać kursorem na ilość bitew i pokazuje wygraneprzegrane
Idzię łatwo to zrobić wystarczy użyć klawisza Prt Sc raczej każda klawiatura ma
heh, tak łatwo że nawet nie podpowiadałem jak zrobić tego screena..
Raczej miałem na myśli zrobienie screena ze strony z ilością zwycięstw.
A ponieważ bezpośrednio w grze nie dowiemy się o ilości wygranych poza %%
to trzeba wejść na stronę, i pomniejszyć ją tak aby było widać jednocześnie nick i ilość zwycięstw, a dodatkowo nie może być za mały bo czcionka może się rozmyć, i screen nie przejdzie. "Idzie sparwadzić najechać kursorem na ilość bitew i pokazuje wygraneprzegrane" mi pokazuje nie ilość a tylko %% wygranych.
No właśnie że idzie w grze.Przebieg służby,masz pokazane ilość bitew najechać kursorem na ilość bitew i ci wyskakuje ile wygranych ile przegranych.
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: Wadliwe zadanie??? - 14.11.2017, 06:04
Sorius Newby
Posty: 10
Dołączył: 11.10.2016
Status: Offline
twardybanaSoriusPan Kotełtwardybanaps: Zadanie z ilością zwycięstw, najlepiej na stronie wargaming wejść i pomniejszyć widok strony, aby był widoczny na ekranie nick oraz "ilość zwycięstw xx"
Niestety w grze tego nie widać, poza procentem winrate. Także z tej strony robimy screena, którego nie łatwo zrobić, ale cóż. Trzeba. Pozdrawiam.

Idzie sparwadzić najechać kursorem na ilość bitew i pokazuje wygraneprzegrane
Idzię łatwo to zrobić wystarczy użyć klawisza Prt Sc raczej każda klawiatura ma
heh, tak łatwo że nawet nie podpowiadałem jak zrobić tego screena..
Raczej miałem na myśli zrobienie screena ze strony z ilością zwycięstw.
A ponieważ bezpośrednio w grze nie dowiemy się o ilości wygranych poza %%
to trzeba wejść na stronę, i pomniejszyć ją tak aby było widać jednocześnie nick i ilość zwycięstw, a dodatkowo nie może być za mały bo czcionka może się rozmyć, i screen nie przejdzie. "Idzie sparwadzić najechać kursorem na ilość bitew i pokazuje wygraneprzegrane" mi pokazuje nie ilość a tylko %% wygranych.
No właśnie że idzie w grze.Przebieg służby,masz pokazane ilość bitew najechać kursorem na ilość bitew i ci wyskakuje ile wygranych ile przegranych.
wcześniej mi coś nie pokazywało. Może lag jakiś był, oburzyłem się trochę że tego nie widać, ale sprawdziłem jeszcze raz i pokazało, także wszystko okej!
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
Discord