Jak to działa
Login
Wiadomość
4.5 (głosów: 987)
Przejdź do gry Big Farm
niunka Newby
Posty: 6
Dołączył: 03.12.2017
Status: Offline

wbilam lev 12 a scrina nie moge dac proszeo pomoc

07.03.2018, 19:52
wbilam lev 12 na big farma a skrina nie moge zrobic prosze o pomoc
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: wbilam lev 12 a scrina nie moge dac proszeo pomoc - 07.03.2018, 20:38
ZaGi Master
Posty: 820
Dołączył: 11.03.2016
Status: Offline
Co masz na myśli pisząc że nie możesz zrobić screen'a? Wyskakuje jakiś błąd podczas próby wysłania screen'a? :)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: wbilam lev 12 a scrina nie moge dac proszeo pomoc - 08.03.2018, 11:59
niunka Newby
Posty: 6
Dołączył: 03.12.2017
Status: Offline
ZaGiCo masz na myśli pisząc że nie możesz zrobić screen'a? Wyskakuje jakiś błąd podczas próby wysłania screen'a? :)
nic wlasnie nie wyskakuje jak gralam w metka to moge scriny robic a tu nie
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: wbilam lev 12 a scrina nie moge dac proszeo pomoc - 08.03.2018, 16:23
alexishell Newby
Posty: 2
Dołączył: 02.03.2018
Status: Offline
niunkaZaGiCo masz na myśli pisząc że nie możesz zrobić screen'a? Wyskakuje jakiś błąd podczas próby wysłania screen'a? :)
nic wlasnie nie wyskakuje jak gralam w metka to moge scriny robic a tu nie
a wcisnełaś na klawiaturze klawisz Prt Scr a potem otworzyłaś painta wcisnełaś przyscisk wklej i zapisałaś obraz na dysku ?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: wbilam lev 12 a scrina nie moge dac proszeo pomoc - 08.03.2018, 20:15
niunka Newby
Posty: 6
Dołączył: 03.12.2017
Status: Offline
alexishellniunkaZaGiCo masz na myśli pisząc że nie możesz zrobić screen'a? Wyskakuje jakiś błąd podczas próby wysłania screen'a? :)
nic wlasnie nie wyskakuje jak gralam w metka to moge scriny robic a tu nie
a wcisnełaś na klawiaturze klawisz Prt Scr a potem otworzyłaś painta wcisnełaś przyscisk wklej i zapisałaś obraz na dysku ?
na metin 2 pl moge normalnie scriny zrobi a tu na grze big farma nic
zadnego scrina
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: wbilam lev 12 a scrina nie moge dac proszeo pomoc - 08.03.2018, 20:15
niunka Newby
Posty: 6
Dołączył: 03.12.2017
Status: Offline
alexishellniunkaZaGiCo masz na myśli pisząc że nie możesz zrobić screen'a? Wyskakuje jakiś błąd podczas próby wysłania screen'a? :)
nic wlasnie nie wyskakuje jak gralam w metka to moge scriny robic a tu nie
a wcisnełaś na klawiaturze klawisz Prt Scr a potem otworzyłaś painta wcisnełaś przyscisk wklej i zapisałaś obraz na dysku ?
na metin 2 pl moge normalnie scriny zrobi a tu na grze big farma nic
zadnego scrina
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: wbilam lev 12 a scrina nie moge dac proszeo pomoc - 08.03.2018, 23:07
alexishell Newby
Posty: 2
Dołączył: 02.03.2018
Status: Offline
bez problemu można zrobić screena po przez wciśnięcie na klawiaturze odpowiedniego klawisza (Prt Scr) jak przez nażędzie wycinanie które znajdziesz w start -> wszystkie programy -> akcesoria -> narzędzie wycinanie
Rzetelny Społecznik Pomocny2 Wulgarny Troll
RE: wbilam lev 12 a scrina nie moge dac proszeo pomoc - 12.03.2018, 08:18
niunka Newby
Posty: 6
Dołączył: 03.12.2017
Status: Offline
alexishellbez problemu można zrobić screena po przez wciśnięcie na klawiaturze odpowiedniego klawisza (Prt Scr) jak przez nażędzie wycinanie które znajdziesz w start -> wszystkie programy -> akcesoria -> narzędzie wycinanie
jak moge zmienic roziar obrazu z gry big farma
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: wbilam lev 12 a scrina nie moge dac proszeo pomoc - 17.03.2018, 14:06
Old_Surehand26 Newby
Posty: 1
Dołączył: 07.12.2017
Status: Offline
niunkaalexishellniunkaZaGiCo masz na myśli pisząc że nie możesz zrobić screen'a? Wyskakuje jakiś błąd podczas próby wysłania screen'a? :)
nic wlasnie nie wyskakuje jak gralam w metka to moge scriny robic a tu nie
a wcisnełaś na klawiaturze klawisz Prt Scr a potem otworzyłaś painta wcisnełaś przyscisk wklej i zapisałaś obraz na dysku ?
na metin 2 pl moge normalnie scriny zrobi a tu na grze big farma nic
zadnego scrina
Musisz przytrzymać przycisk "Fn" i nacisnąć "PrtSc" (Print screen). Gdy już to zrobisz, wchodzisz w Paint, wklejasz obraz i GOTOWE! :D
Mam nadzieję, że pomogłem
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: wbilam lev 12 a scrina nie moge dac proszeo pomoc - 18.03.2018, 14:41
KrwawyBaron Newby
Posty: 2
Dołączył: 03.08.2017
Status: Offline
może po prostu screen ma wiecej nic 2 mb pamieci?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: wbilam lev 12 a scrina nie moge dac proszeo pomoc - 05.05.2018, 14:39
Szimikos Newby
Posty: 1
Dołączył: 04.05.2018
Status: Offline
Rozmiar screena jest za duzy zeby go wysłać. Musi byc do max 2mb też tak mialem wyciąłem w paint to co niepotrzebne i mialem 0,8mg
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: wbilam lev 12 a scrina nie moge dac proszeo pomoc - 05.05.2018, 17:16
Kapi614 Newby
Posty: 2
Dołączył: 03.07.2016
Status: Offline
W paint klikasz zapisz jako i wybierasz format jpeg, ss bedzie w tedy w wiele mniej ważyć a nie starci zbytnio na jakości
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: wbilam lev 12 a scrina nie moge dac proszeo pomoc - 18.05.2018, 16:15
matix550 Newby
Posty: 7
Dołączył: 10.11.2017
Status: Offline
Skoro nie możesz klawiszami zrobić screena
pobierz sobie np. takiego Bandicama wersje demo i tam masz taki aparat
i robisz screena :)
Jak chcesz mogę to bardziej wytłumaczyć ;p
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
Discord