Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry Goodgame Empire
4.5 (ocen: 340)
pompeczka123 Newby
Posty: 6
Dołączył: 16.01.2016
Status: Offline

Zad2 "Baronet"

28.01.2016, 22:08
Mam pytanko o to jak zostać tym baronetem z Goodgame empire pisze mi zostań baronetem i osiągnij minimum 14 poziom. Mam ten 14 poziom ale nie wiem czy jestem tym baronetem. Za pomoc z góry dzięki
Rzetelny3 Społecznik Pomocny3 Wulgarny Troll1
RE: Zad2 "Baronet" - 31.01.2016, 11:12
Bananowy Futrzak Leader
Posty: 131
Dołączył: 05.01.2016
Status: Offline
w prawym górnym rogu masz lvl i pod nim jest chyba nick a pod nim masz tytuł jak w niego klikniesz pojawi ci sie tabela kawaler baron baronet nie pamietam kolejnosci ale jak atakujesz innych graczy lub obce zamki zdobywasz pkt potrzebne do wbicia baroneta
Rzetelny Społecznik Pomocny3 Wulgarny Troll
RE: Zad2 "Baronet" - 08.02.2016, 16:31
Viridis Newby
Posty: 13
Dołączył: 01.01.2016
Status: Offline
Atakuj obce zamki, a nie graczy, za graczy jest honor, a ty potrzebujesz zdobywać punkty potęgi. ;)
Rzetelny Społecznik Pomocny3 Wulgarny Troll2
RE: Zad2 "Baronet" - 14.02.2016, 10:08
Bananowy Futrzak Leader
Posty: 131
Dołączył: 05.01.2016
Status: Offline
Viridis napisał:Atakuj obce zamki, a nie graczy, za graczy jest honor, a ty potrzebujesz zdobywać punkty potęgi. ;)
Chłpoe on ma zdobywać honor nie punkty potęgi za honor dostaje sie wyższe rangi grałeś kiedyś wgl w tą gre?
Rzetelny1 Społecznik1 Pomocny1 Wulgarny Troll