Jak to działa
Login
Wiadomość
Przejdź do gry NosTale
4.6 (ocen: 77)
Maximolerek Newby
Posty: 61
Dołączył: 02.05.2016
Status: Offline

Zadania

06.05.2016, 10:05
Mam pytanie czy jak mam postac 65 lv to czy moge z niej wykonac zadanie wyslac screen itp. ?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Zadania - 06.05.2016, 11:01
Kewo Master
Posty: 1130
Dołączył: 03.04.2016
Status: Offline
Aby wykonywać zadania, musisz założyć nowe konto przez naszą platformę. Stare konta nie są niestety brane pod uwagę.
Rzetelny Społecznik Pomocny3 Wulgarny Troll1
RE: Zadania - 06.05.2016, 11:11
TomoT Veteran
Posty: 218
Dołączył: 27.03.2016
Status: Offline
Niestety nie. Musisz założyc' nowe konto...
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Zadania - 06.05.2016, 12:04
Maximolerek Newby
Posty: 61
Dołączył: 02.05.2016
Status: Offline
ok rozumiem
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Zadania - 06.05.2016, 15:31
NovsoN Newby
Posty: 1
Dołączył: 06.05.2016
Status: Offline
spróbuj
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll