Jak to działa
Login
Wiadomość
4.5 (głosów: 198)
Przejdź do gry Forge of Empires
/pioter Newby
Posty: 3
Dołączył: 09.07.2018
Status: Offline

Zadania nie da się wykonać bo...

10.07.2018, 18:21
Nie da się go wykonać bo gdy wchodzimy w epoki znika nick a na screenie potrzebny jest 1.Nickname 2. rzecz do wykonania(w tym przypadku koło) i żeby to ukończyć trzeba je połączyć(i tak niewiadomo czy przyjmą bo jest wtedy edytowana)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Zadania nie da się wykonać bo... - 12.07.2018, 11:16
ShadowDeveloper Newby
Posty: 2
Dołączył: 19.06.2018
Status: Offline
zawsze możesz se w paint przerobić zdjęcie dodając gdzieś swój nick w grze.. np: koło twoich punktów!
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll1
RE: Zadania nie da się wykonać bo... - 12.07.2018, 12:48
..Wikusia.. Newby
Posty: 1
Dołączył: 29.06.2018
Status: Offline
Kotek3371PLzawsze możesz se w paint przerobić zdjęcie dodając gdzieś swój nick w grze.. np: koło twoich punktów!
Ale to nie odrzuci??
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Zadania nie da się wykonać bo... - 19.07.2018, 15:45
Bakerek Newby
Posty: 4
Dołączył: 22.08.2016
Status: Offline
zadanie zeby wykonać nalezy wejsc w drzeko nauki nastepnie w prawym rogu gornym na ustawienia nastepnie O GRZE i ustawic to tak zeby to co musicie zaliczyc było widoczne w tle
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Zadania nie da się wykonać bo... - 09.08.2018, 14:06
Gepard2012 Newby
Posty: 9
Dołączył: 21.03.2016
Status: Offline
Bakerekzadanie zeby wykonać nalezy wejsc w drzeko nauki nastepnie w prawym rogu gornym na ustawienia nastepnie O GRZE i ustawic to tak zeby to co musicie zaliczyc było widoczne w tle
Wszystko się zgadza, tylko u mnie jest to w lewym dolnym rogu.
Pozdrawiam
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Zadania nie da się wykonać bo... - 14.08.2018, 21:31
xMartysiax Newby
Posty: 1
Dołączył: 14.08.2018
Status: Offline
Ja zrobiłam to tak, że : tryb pełnoekranowy, przeciągnięcie umiejętności na max w lewo (tak, żeby było widoczne tylko zadanie), włączenie ustawień z dolnego, lewego rogu, profil, tam jest nazwa użytkownika ;)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
Discord